BLIJF JE THUIS DEZE ZOMER?

De meesten onder ons zullen thuis blijven deze zomer thuis en wensen alleen maar mooi weer, hierdoor, hebben we de mogelijkheid om iets creatiefs te doen en alle nodige projecten af te maken in en rond het huis.

Je kunt de keuken verven, de woonkamer herinrichten maar waarom zou je niet je garderobe een make-over geven?

Dit is hét moment om jouw garderobe op te schonen en te reorganiseren. Met RackBuddy geef je je woning een touch van Scandinavisch design en het voegt een open gevoel toe. Het een echte eye-catcher in elke woning.

EEN GEORGANISEERDE GARDEROBE

De kledingkast is één van de meest gebruikte opbergoplossingen in het huis, maar het is er meestal een rotzooi en we hebben er geen overzicht meer van wat er precies in de kast hangt. Een georganiseerde ruimte bespaard je veel tijd op lange termijn. Met wat simpele ideeën kun je je garderobe organiseren en onder controle houden.

1. Ga voor een open garderobe oplossing

Een open garderobe neemt minder ruimte in op de vloer en visuele ruimte, het geeft je het gevoel dat je kamer groter is en je kunt gemakkelijker je kleding beheren. Je krijgt ook een beter overzicht van wat je hebt. Elke dag heb je een overzicht van wat je hebt en hierdoor zul je stoppen met over-shopping. Door dit open opbergoplossing krijg je ook de gelegenheid om je eigendommen te stylen en je kamer meer leven te geven. Hoe je het ook doet, het is uniek gemaakt alleen voor jou. 

 -Voordat je al je kleding gaat ophangen, is het belangrijk om eerst de kledingstukken eruit te halen die je niet meer draagt (als je het een jaar niet hebt gedragen, kan dit een reden zijn om aan iemand anders te geven die het nog wel gebruikt). Dit is een manier om duurzaam te zijn.

-Sorteer je kledingstijlen in kleurgroepen of van licht naar donker.

-Laat genoeg ruimte tussen de kledingstukken.

-Vouw alles nauwkeurig! Overhemden en truien vouw je zo groot en netjes mogelijk op.

Open wardrobe solution by RackBuddy with hanging clothes and shelves. All sorted in groups of colours.

2. Installeer zelf-systemen

Er zijn heel veel voordelen van het gebruik van zelf-systemen voor het organiseren van jouw kast. Planken geven de mogelijk om veel spullen op te bergen en het is perfect voor het laten zien van jouw collectie van tassen, schoenen, broeken, mutsen of andere accessoires die je graag wilt laten zien.

Shelves in dark pine being hold by a cloths rack made of black water pipes. Some simple and clean accessories and clothes are stored on it. 

3. Gebruik kwaliteitshangers

Jouw kledingstukken verdienen duurzame en stevige hangers voor ondersteuning en om de levensduur van jouw kleding in stand te houden. Daarnaast valt je kleding niet meer van de hanger af en is dit natuurlijk iets positiefs. De hangers die jij kiest voegt ook iets toe aan de uitstraling van jouw garderobe. Je kunt kiezen voor de kleuren die passen bij je woning of kies kleuren die je helpen bij het organiseren van jouw garderobe. Bestel ze hier!

Hanging cloths from a wall mounted rack out of water pipes in black. A shelf on top in dark pine. 

4. Voeg kleurrijke manden toe

Door kleurvolle manden aan jouw garderobe toe te voegen krijg je een moderne en functionele opbergoplossing met een kleurvolle draai. De manden zijn ideaal voor het opbergen van sokken ondergoed maar ook accessoires en het laat je de inhoud van de mand zien hierdoor kun je alles gemakkelijk vinden. Een geweldig opbergsysteem voor jouw ruimte. De manden zijn een visuele highlight tegen de strakke, minimalistische uitstraling van de waterbuizen die gebruikt zijn voor het rek. Breng de zomer naar je kamer met deze kleurvolle opvouwbare manden.

 

Bekijk al onze collecties hier. Neem gerust contact met ons op als je vragen of wensen hebt over maatwerk via info@rackbuddy.nl.