Hangin' With Høeg+Møller

Hangin' With Høeg+Møller

Onze grootste inspiratiebron komt van onze klanten en partners. We ontdekken vaak nieuwere, creatievere manieren hoe we onze kledingrekken kunnen gebruiken. Elke persoon voegt en andere persoonlijke toe aan onze modellen. 

We hebben klanten van verschillende leeftijdsgroepen en beroepen die allemaal een ander verhaal hebben. Daarom hebben we ervoor gekozen om een korte serie van video's te creeren om jou een inzicht te geven hoe verschillende persoonlijkehden onze producten dagelijks gebruiken. 

 

Daarom willen we je graag Høeg+Møller introduceren

Malene & Camilla from Høeg+Møller

één van onze partners door de jaren heen is het Deense visuele content bureau Høeg+Møller. Samen met Camilla en Malene hebben we foto shoots georganiseerd van onze producten en we hebben altijd een grote waarde gehecht aan hun designs en styling. Ze hebben beide een fantasie gevoel voor details en zijn altijd up-to-date over interieur trends.   

Heb je de foto's van onze Original Collectie al gezien, die zijn genomen in het appartement net boven ons kantoor in Frederiksberg?

RackBuddy Wild Bill Elliot, RackBuddy Marlow & RackBuddy Bonnie

RackBuddy Wild Bill Elliot
RackBuddy Marlow
RackBuddy Bonnie

RackBuddy Bob Steele

RackBuddy Bob Steele

Maar dit was niet de enige foto shoot die we samen met Camilla en Malene hebben georganiseerd. Zij hebben ook de sfeer foto's van onze Nordic en Frame collectie gestyled en genomen. 

RackBuddy Nordic Collection

RackBuddy Loke

Malene & Camilla vinden RackBuddy heel erg leuk, omdat er een product voor iedereen is. Daarnaast kan het industriële design op zoveel verschillende manier gestyled worden. Of je huis nu klassiek, Scandinavisch, industrieel of minimalistisch is - je vindt altijd iets wat in jouw huis past. 

RackBuddy Mary - clothes rack with white iron frame and marble-look bottom RackBuddy Mary

Als je geïnteresseerd bent om meer video's te bekijken van onze #RackBuddyHanginWith series, bekijk het hier