Hangin´ with Jeanette Ottesen

We hadden het genoegen om een dag te besteden met prof zwemmer en Olympische finalist Jeanette Ottesen. Ze begon haar carrière al op twaalfjarige leeftijd en heeft altijd hard gewerkt om haar doelen te verkrijgen. Door de titel als Wereld kampioen en viervoudig Olympische deelnemer, is ze Denemarken meest succesvolste atleet.

Jeanette nam ons mee naar haar dagelijkse training en haar woning en liet zien hoe zij haar huis heeft ingericht. 

De walk-in opbergoplossing voor een beter overzicht 

Door haar hectische leven is het nog belangrijker om een ruimte voor kleding te creëren waar alles georganiseerd is en makkelijk te vinden.

Jeanette wilt het liefste haar interieur strak en georganiseerd hebben. Het was daarom belangrijk om een open opbergoplossing te bedenken dat haar een duidelijk overzicht geeft van haar garderobe zonder er teveel tijd aan te besteden. Hierdoor hebben we samen besloten om een op maat gemaakte walk-in oplossing te creëren waar ze genoeg ruimte heeft voor haar hele garderobe.

We hebben voor een complete opbergruimte twee lange rijen van buizen boven elkaar en planken aan de boven en zijkanten gecombineerd. Hierdoor is er voor alles een plekje gecreëerd en genoeg ruimte voor alle tassen, schoenen, sportkleding en nog veel meer.

De hanging’ with video's geven een unieke kans om te zien hoe onze klanten op veel verschillende creatieve manieren onze producten gebruiken in hun dagelijkse leven. Elke persoon heeft iets te vertellen en iedereen wil hun eigen unieke touch geven aan onze producten. Bekijk hier andere hanging with video’s hier.

#MYRACKBUDDY

We willen graag zien hoe jij jouw RackBuddy hebt gestyled. Laat het zien via Instagram en tag jouw foto met #myrackbuddy, omdat we het altijd erg leuk vinden om geïnspireerd te worden door onze klanten. Je hebt altijd kans om het geld van jouw RackBuddy terug te winnen, omdat we elke maand een winnaar kiezen uit alle deelnemers.