Hoe je tijd thuis besteden

Hoe je tijd thuis besteden 

Mensen besteden veel meer tijd thuis en gaan minder naar sociale bijeenkomsten dan normaal gesproken, door de aanbevelingen van de Deense autoriteiten en de regering (en de autoriteiten in vele andere landen) naar aanleiding van COVID-19.

Vele mensen werken thuis of moeten zitten in quarantaine en wij willen graag een beetje hulp bieden in de vorm van een gids met tips en trucjes hoe je onze buddies kunt gebruiken thuis in de komende weken. We hebben jullie tips van onze Instagram stories toegevoegd, zodat het een gids van jullie allemaal.

1. Ruim je kast op 
We zijn waarschijnlijk experts in garderobe opbergoplossingen - Maar wij vinden het ook moeilijk om de tijd te vinden om je kast op te ruimen. Maar doordat we nu meer thuis zijn, is dit een goede timing om te beginnen.
In tijden dat de focus steeds meer ligt op duurzaamheid, is het een goed excuus om een kijkje te nemen naar de kledingstukken die je echt draagt en welke een nieuwe eigenaar kunnen gebruiken.

Misschien heeft zelfs je huidige garderobe opbergoplossing of systeem een upgrade nodig om het aan je huidige behoeftes te voldoen.

2. Ga aan de slag met een nieuwe TV-show
Er zijn zoveel verschillende streaming services beschikbaar met de nieuwste Tv-shows. Door de aanbevelingen en beperkingen om thuis te blijven, heb je nu een goed excuus om je nieuwe favoriete Tv-show te bekijken. Er is voor iedereen wel iets om te bekijken, waar je ook kijkt. Enkele van je favorieten en beste gerangschikte op IMDB zijn:
Game of Thrones, Mad Men, Peaky Blinders, Westworld, The Crown, Mind Hunter, Suits, Band of Brothers, Breaking Bad, True Detective, Friends & Seinfeld.

3. Ga aan de slag met de voorjaarschoonmaak 
We weten allemaal dat we liever dit uit willen stellen totdat het echt nodig is. Maar door de extra tijd die je nu hebt, is dit iets aangenaams om te doen, zeker voor degenen die thuis moeten werken voor de komende periode. 
Daarnaast als je dit doet, volg je ook een aanbeveling van de gezondheidsinstellingen, omdat er wordt geadviseerd om alles goed schoon te houden - zowel thuis als op het werk. 

4. Probeer een nieuwe recept 
Waar je eigenlijk nooit aan toekomt door een hectische en drukke week, is het proberen van nieuwe recepten. Het gaat hier om het baken van iets nieuws of een nieuwe recept uitproberen voor het avondeten, omdat het vaak teveel tijd in beslag neemt die je niet hebt. Echter is het nu de tijd om dat recept uit te proberen wat je al jaren wilt doen en je huishouden lekker te verwennen met wat nieuws. 

5. Luister naar een podcast of lees een boek 
Ben je nog niet helemaal verslaafd aan de podcast media? Het is nu de tijd om eraan te beginnen! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om jouw favorieten te vinden, omdat er veel platforms zijn waar je veel verschillende onderwerpen kunt kiezen bijvoorbeeld uit de politiek, misdaad, sport, mode en design. Een goede alternatief kan ook een E-boek zijn, waar je eindelijk kunt beginnen met dat boek die je al zo lang wilde lezen. Ook kun je je mooie boeken afstoffen die normaal gesproken alleen maar als decoratie er staan. 

6. Probeer thuis te sporten 
Doordat alle sportscholen gesloten zijn moet je creatief zijn om actief te blijven. Je kunt bijvoorbeeld een online les volgen in Pilates of Yoga of een programma met je hulpmiddelen die je thuis al hebt. Er is geen excuus meer om niets te doen tijdens deze dagen. 

7. Help je lokale favorieten 
Er is geen twijfel over mogelijk dat veel bedrijven het zwaar hebben. Daarom is het belangrijk om ze helpen en hierdoor kunnen ze hopelijk open blijven na deze crisis. Door alle beperkingen om niet in grote getalen bij elkaar te komen, raden wij aan om een take-away te halen of shop online. Laat jouw lokale favorieten zien dat je om ze geeft.   

8. Maak een to-do lijst 
Ook weer erg praktisch, maar een goed idee om te doen. Ga dingen van je to-do lijst doen, het geeft je een goed en rustgevend gevoel. Vooral de dingen waar je al zo lang tegen aan het kijken bent. 

9. Bekijk een goede film 
De streaming diensten zijn vol met heel veel films van de nieuwste films tot klassiekers, net zoals de TV-shows. Het is nu de tijd om je lijst of bucket list van je favoriete streaming dienst door te gaan. We hebben een aantal films verzameld die jij ons hebt aanbevelen en dat IMDB hoog heeft gerangschikt bij de beste 250 films:  
Pulp Fiction, The Godfather, Forrest Gump, Whiplash, Joker, Taxi Driver, Green Book, Catch Me If You Can, Million Dollar Baby & Captain Fantastic.

10. Zorg voor elkaar - en blijf zoveel mogelijk thuis 
Het allerbelangrijkste is op dit moment - blijf zoveel thuis en breng tijd door met je geliefdes. Zorg voor elkaar. 

Hoe RackBuddy zich aanpast met betrekking op de huidige COVID-19 situatie

Vanaf donderdag 12 maart hebben wij bij Rackbuddy besloten om tijdelijk onze twee fysieke winkels gesloten tot nadere advies van de Deense autoriteiten en regering. 

We willen onze excuses aanbieden voor alle ongemak dat dit veroorzaakt, maar we willen geen risico nemen en de gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voor. Wij vragen om je begrip en onze klantenservice staat klaar voor je om je te helpen bij elke kwestie en vraag je maar hebt: 

Info@rackbuddy.nl

Onze online shop is zoals normaal gesproken geopend en wordt niet beïnvloed door deze situatie. Wij verwachten ook niet dat onze levertijd wordt beïnvloed. Het personeel die thuis kunnen werken, werken daadwerkelijk thuis. Onze medewerkers van het magazijn werken in verschillende ploegendiensten, zodat zo min mogelijk mensen samen zijn en daarnaast als iemand maar een beetje ziek is wordt gelijk naar huis gestuurd. We nemen alle voorzorgsmaatregelen om ons personeel en klanten veilig en gezond te houden. 

We houden je op de hoogte over verdere informatie als de situatie veranderd, wij volgen de adviezen van de Deense autoriteiten en regering.