Make-over met Rikke Gøransson

RackBuddy Make-over - Rikke Gøransson

We hebben de Deense Tv-host Rikke Gøransson en vriend Tommy Lee Winkworth bezocht voor een make-over van hun kledingkast in hun appartement in Kopenhagen.
Het stel is sinds kort samen gaan wonen en realiseerde al snel dat de ruimte in hun appartement de grootste uitdaging is. Samen met Rikke & Tommy Lee hebben we een opbergoplossing gevonden voor deze uitdaging en we willen je erg graag het eindresultaat laten zien. 

Zij zijn erg blij met het eindresultaat. Als je nieuwsgierig bent naar het eindresultaat, bekijk dan de video die we hebben opgenomen tijdens de make-over. 

OVER DE OPBERGOPLOSSING

Rikke en Tommy Lee wonen in een driekamer appartement in Kopenhagen. De garderobe bevindt zich in de slaapkamer. Voordat wij alles konden organiseren, waren al hun kleding opgeborgen in IKEA tassen, verhuisdozen en kleding hing op een oud kledingrek. We hebben een handige opbergoplossing ontworpen die de ruimte in het appartement optimaliseert met de afmetingen van twee muren. 

Rikke - Rackbuddy walk-in

Een op maat gemaakte walk-in solution, die verdeeld is over twee muren en ontworpen is om te passen in de slaapkamer. De opbergoplossing is tegen de muur gemonteerd. Het stel wilde dat hun ondergoed, sokken en T-shirts niet direct zichtbaar zijn, daarom hebben wij ladekast geplaatst onder het rek.  

Rikke Görransan - walk-in Rackbuddy

Rikke en Tommy Lee hebben meegeholpen tijdens het ontwerpproces voor het kiezen van de garderobe oplossing. De opbergoplossing is gebaseerd op onze Silver Collection he wandrek Bob Steele met een aangepaste haak aan de zijkant. Bob Steele is 210 hoog en kan daarom gebruikt worden bij hoge plafond. Ook neemt het rek niet veel ruimte in op de grond. 

Rikke G - shoeshelf - Rackbuddy

Er is gekozen voor een maat gemaakte oplossing rondom de duur, hierdoor wordt ruimte bespaard in het appartement. 

Rikke Görranson - dark pine shelf - Rackbuddy

Rikke en Tommy Lee hebben gekozen om de dennenhouten planken met zwart bewerkt als contrast tegen de zilverkleurige rekken. De getoonde planken zijn onze muts/schoenenplanken, die het een persoonlijke gevoel geeft doordat eenvoudig accessoires en andere persoonljike items getoond kunnen worden. 

Ben je geïnspireerd door de opbergoplossing van dit stel? 

RackBuddy // Bob Steele kledingrek

RackBuddy // John houten plank met zilveren drager

RackBuddy // Houten plank

Wil je ook een walk-in garderoge op maat? Neem dan gerust contact met ons op via info@rackbuddy.nl