Meer mogelijkheden, Minder beperkingen

We kijken er erg naar uit om ons eerste project van het nieuwe jaar met je te delen, waarvan we hopen dat je er inspiratie uit kan halen voor je eigen woning. De mede-oprichter van RackBuddy, Lasse Nielsen, is creatief geweest en heeft besloten om deze eigenzinnige kamer om te toveren tot een dromerige inloopkast. 

Dit project was een uitdaging vanwege de ongebruikelijke ruimte van de kamer, maar RackBuddy gaat zeker uitdagingen niet uit de weg. Lasse wilde het maximale uit de ruimte halen met een oplossing op maat. RackBuddy kan je helpen bij het ontwerpen van een kledingrek die bij je ruimte past en geeft persoonlijkheid aan je kamer. 

Bekijk hoe de inloopkast op maat is geworden: 

Het eerste wat opvalt als je de kamer binnengaat, is de warmte van het eikenhout. De combinatie van houten elementen en industriële buizen zorgt voor een warme en gezellige sfeer met een industrieel tintje. De houten ladekasten zijn de nieuwste toevoeging aan de collectie en ze leken de perfecte oplossing om extra opbergruimte toe te voegen. 

Het is oorspronkelijk gemaakt om op poten te plaatsen of toe te voegen in onze open garderobe oplossingen, maar Lasse gebruikte zijn creativiteit door twee ladekasten op elkaar te zetten. Daarnaast heeft hij er ook aan gedacht om planken bovenop toe te voegen om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. RackBuddy streeft ernaar om ruimte te creëren in plaats van ruimte in te nemen en deze oplossing laat zien hoe je het meest kan halen uit een ruimte, zelfs voor kleinere ruimte met smalle plafonds. 

Deze walk-in oplossing is enorm veelzijdig. Je kunt je overhemden en jassen ophalen en de andere spullen op de planten of in de eikenhouten ladekast opbergen. De ladekast is ideaal voor sokken, ondergoed, sportkleding en andere spullen die je niet wilt laten zien. 

Wil je de volledige make-over zien? Bekijk de video. 


Ben je geïnteresseerd om een oplossing op maat te creëren? Laat het ons weten via info@rackbuddy.nl en we maken een 3D tekening die past bij jouw je ruimte als je wensen.