Nynnes Dagbog

Maak je slaapkamer persoonlijk met een walk-in garderobe 

De Deense influencer en blogger, Nynne, van Nynnes dagbog heeft ondanks haar appartement gerenoveerd in Kopenhagen. In samenwerking met Nynne hebben we haar een eigen persoonlijke garderobe op maat gemaakt. 

Nynne wilde altijd een persoonlijke en stijlvolle slaapkamer met ruimte voor een bed en een garderobe. Maar ze wilde ook zoveel mogelijke ruimte bewaren op de vloer en niet elke keer alles binnenste buiten moest kleren om het juiste kledingstuk te vinden. Dus een grote kledingkast van IKEA was a no-go! 

Het was erg belangrijk voor Nynne om een garderobe te ontwerpen die haar lange jurken maar ook haar jassen, rokken, schoenen en accessoires kan opbergen. De aangepaste walk-in garderobe is van onze nieuwe the walk-in collection en bestaat uit schoenenplanken die verstelbaar zijn in de hoogte en rails aan de bovenkant en in het midden, zodat op een eenvoudige manier langere jassen en jurken opgehangen kunnen worden. Daarnaast heeft Nynne gekozen voor een bredere plank aan de bovenkant van de garderobe om zoveel mogelijk ruimte te creëren voor al haar spullen. De RackBuddy the walk-in collection is gemaakt van waterbuizen en hout. 

Met deze opbergopolossing is de slaapkamer van Nynne zeker erg stijlvol en persoonlijk geworden en precies hoe Nynne het wilde. 

Neem zelf een kijkje hieronder en bekijk hoe geweldig Nynne's walk-in garderobe is geworden. 

Wil je zelf ook een coole en persoonlijke walk-in garderobe, neem dan gerust contact met ons op - info@rackbuddy.nl. 

Volg Nynnes dagbog en ontdek haar vele interessante posts over haar nieuwe gerenoveerde appartement.

Customized walk-in garderobe - Nynnes dagbog

Walk-in garderobe - Nynnes dagbog & Rackbuddy
Walk-in garderobe - Shelves. Nynnes dagbog & Rackbuddy

Walk-in garderobe - shelves and waterpipes. Nynne & Rackbuddy