Bloem plant boutique

Bloem plant boutique

Je vindt aan de Godthåbsvej in Frederikberg (Kopenhagen) een inspirerend planten universum. Tijdens de zoektocht voor een speciaal systeem in haar winkel, heeft winkeleigenaar Anja Bloem zich gericht op lokale ondernemingen en hierdoor is ze bij ons terecht gekomen. Het was haar wens een geweldig frame te creëren voor het tonen van haar planten en om haar boutique een mooie en natuurlijke uitstraling te geven. Natuurlijk waren wij hier erg blij mee en wilden wij haar helpen en hier kun je het resultaat zien!
Shelves with cactuses - interior by RackBuddy - plant store in Frederiksberg

store interior - special solution at Bloom in Frederiksberg

store interior in Frederiksberg - RackBuddy shelving systems

Schappensysteem met mogelijkheden 

We hebben een schappensysteem gecreëerd waar de planken op verschillende hoogtes zitten om alle planten en poten een perfecte plaats te geven - de maat maakt hierbij niet uit. Dit geeft Anja de mogelijkheid om planten op te hangen en  opnieuw in te richten - bijvoorbeeld met wat bijbehorende dozen. Daarnaast heeft Anja een kleine display tafel en dozen gekregen waar ze sommige planten in kan laten zien buiten.
custom-made shelf in plant store - RackBuddy
Custom shelf for boutique in Frederiksberg - wooden shelves with water pipes
special design wooden shelves- Industrial Design interior solutions by RackBuddy

custom-made wooden boxes - plants for your home - store in Frederiksberg

Grote en kleine planten 

Begin nu je zoektocht naar nieuwe planten! Bloom is nu open aan de Godthåbsvej 46, Kopenhagen. Er wordt een ruime keuze aangeboden van cactussen, kamerplanten en vele andere planten in verschillende maten - met daarbij mooie bijbehorende vazen en poten.