Café Gæst Frederiksberg

RackBuddy heeft een nieuw café concept ontwikkeld 

 

De laatste paar maanden hebben we de inrichting van het Café Gæst, aan Frederiksberg Allé in Kopenhagen gedaan. Daarnaast hebben we ook een nieuw concept ontwikkeld: ”Eat here, take the furniture home”.

 

Als je naar binnenstapt bij Café Gæst met je hongerige maag valt gelijk de lange glazenwand op met een ruw en industrieel design. Dit staat centraal in het intieme café en de sfeer. Het warme interieur en de donkere zijkanten met ruwe KABE muren, industriële RackBuddy rekken en grote Bali koperen lampen. De focus ligt voornamelijk op natuurlijke materialen zoals hout en metaal. 

 In het café hebben we twee verschillende omgevingen in de twee kamers van het café gecreëerd, hierdoor kun je zien hoe de sfeer kan veranderen met het interieur. Wij hebben ons vooral gericht om een gevoel van warmte en gezelligheid te creëren, waar je gelijk thuis voelt. We wilden een rijke café-ervaring creeren, waar zelfs de kleinste details in kwaliteit, materialen en texturen centraal staan. 

 

“Eat here, take the furniture home”

Naast het creëren van een geweldige café-ervaring, was het de bedoeling om klanten te inspireren met de inrichting zodat zij iets uit het café mee naar huis zouden nemen. Er is de mogelijkheid om alle meubels en het interieur te kopen in het café, via onze RackBuddy Shop. 

We hebben het concept van het Café Gæst gebaseerd op op het universum van dit café, die warmte en gastvrijheid uitstraalt. Het resultaat is een unieke ervaring met verschillende sferen, oplossingen op maat en hoog kwalitatieve materialen. Het café straalt warmte en een gastvrije sfeer uit met kleine interieur verrassingen die een gevoel extra gevoel van gastvrijheid geeft. 


Ben je geïnteresseerd in onze style? We vinden nieuwe interieur design projecten altijd leuk, die op de behoeften van onze klanten worden afgestemd. Neem contact met ons op via info@rackbuddy.nl of bekijk meer van onze interieur design projecten hier

 

Café Gæst Frederiksberg - wooden shelf in an industrial design

Café gæst Frederiksberg bar

wooden shelf in an industrial design - RackBuddy

Café Gæst Frederiksberg - interior by RackBuddy

copper lamps from Bali - buy them at RackBuddy

Café Gæst friday bar

lamps in an industrial design

industrial design lightbulbs and rails

industrial design lightbulbs and lamp rails for ceiling attachment

RackBuddy clothes rack and upcycled wood partition