De Silo - exclusieve privé woning

Exclusieve appartementen in Kopenhagen Nordhavn stadsdeel 

Steeds meer exclusieve appartementen worden gebouwd in het moderne Nordhavn stadsdeel in Kopenhagen. Een voorbeeld is hiervan dat het oude Silo gebouw helemaal gerenoveerd is en er een moderne, industriële ontworpen appartementen in zijn geplaatst. Dit is een enorm interessant project en wij mochten een kijkje nemen achter de schermen. 

We hebben de mogelijkheid gekregen om onze ontwerpen in één van de geweldige nieuwe appartementen met een plafond van 8 meter te plaatsen. We hebben voor drie inloopkasten aangepaste kledingrekken gecreëerd met planken van zwarte buizen. We moesten een stijlvolle opbergoplossing vinden doordat er niets achter gesloten deuren geplaatst zou worden en het gelijk grenst aan de slaapkamers.

Voor de kleinere kamers hebben we aangepaste kledingrekken en planken ontwikkeld omdat er ruimte nodig is voor zowel kleding als stoelen en tassen. De planken hebben door de zwarte MDF een elegante uitstraling. Doordat alles aan de muur is gemonteerd, heb je meer ruimte op de vloer.

walk-in closet in design apartment - RackBuddy

clothes rails for walk-in closet by RackBuddy

walk-in-closet in The Silo - exclusive interior design - Nordhavn

Walk-in in exclusive, modern apartment in Nordhavn - Rackbuddy wardrobe-solution

Industrieel Design in het hele appartement

De uitstraling en de materialen van onze producten gaan hand in hand met de ruwe, industriële stijl van het appartement. We hebben naast de walk-in opbergoplossingen ook een Bonnie geleverd zonder haak, die perfect past in het exclusieve interieur van het appartement en de andere materialen die gebruikt zijn.

Concrete wall and industrial interior in exclusive apartment in Copenhagen

The Silo - RackBuddy Bonnie clothes rack in an exclusive Copenhagen apartment

RackBuddy Bonnie clothes rack The Silo in Nordhavn