Hangin' With Anthon Louis

Hangin' with..... ANTHON LOUIS

De grootste inspiratie voor ons komt van onze klanten. We vinden het geweldig om te zien hoe jullie onze RackBuddies gebruiken. Een goede dialoog tussen ons en jullie is een kernwaarde voor ons bedrijf.

Voor ons is het heel interessant om te zien welke soort mensen onze producten thuis gebruiken. We hebben klanten van verschillende leeftijdsgroepen en beroepen die allemaal een ander verhaal hebben. Iedereen gebruikt zijn of haar RackBuddy op een andere manier.

Daarom hebben we besloten om sommige verhalen van onze klanten te delen en zijn er korte video's gecreëerd. Hierdoor kun jij de interessante persoonlijkheden zien die onze producten in hun dagelijkse leven gebruiken.

We willen je graag ANTHON LOUIS introduren.

Anthon Louis x RackBuddy

Anthon is een Deense ondernemer en is bekend in het Kopenhaagse nachtleven, hij is één van de eigenaren van de exclusieve nachtclub ARCH - één van de top bestemmingen om uit te gaan in Kopenhagen. Voordat hij deze onderneming is begonnen, hij is betrokken geweest bij meerdere andere projecten in het nachtleven in en rond de Deense hoofdstad. 

Daarnaast heeft Anthon altijd een passie gehad voor kleding en heeft sinds kort een eigen T-shirt brand BARE EN T-SHIRT (just a t-shirt) waar hij zwarte en witte T-shirts in de perfect pasvorm heeft ontwikkeld.

We zijn onze dag met hem begonnen bij hem thuis in de hippe Nørrebro wijk in Kopenhagen waar hij samenwoont met zijn vrouw.

RackBuddy john shelves in dark pine - living room interior

Woonkamer - RackBuddy John

De muren en vloeren van het appartement in het oude Kopenhaagse gebouw zijn wit en dit geeft een heldere, klassieke Scandinavische vibe. In zijn woonkamer heeft Anthon gekozen voor meubels in natuurlijke tinten, zoals grijs en zwart, maar heeft twee grote foto’s aan de wand hangen voor een kleurvol contrast.

Onze John planken in donker dennenhout past perfect met zijn meubels en zijn een goede plek voor Anthons vinyl collectie. Boeken de decoratie objecten voegen een persoonlijke touch toe aan het eetkamer gedeelte. 

Living-room decoration - shelves in an industrial design from RackBuddy

 

Slaapkamer - RackBuddy DIY garderobe oplossing

De op maat gemaakte RackBuddy garderobe staat centraal in de slaapkamer. Het rek heeft veel plek aan het rail om al Anthon zijn sweaters en T-shirts aan te hangen, en planken voor kleinere kledingstukken zoals schoenen.

DIY wardrobe solution from RackBuddy
clothes rack system made from iron water pipes

 

Bekijk de video hieronder en leer Anthon kennen.. 

#MYRACKBUDDY
We vinden het geweldig om te zien hoe jij je RackBuddy hebt gestyled. Laat het ons zien via Instagram en tag je foto met #myrackbuddy, omdat we ons altijd graag door onze klanten laten inspireren. Je krijgt ook de kans om het geld terug te winnen van jouw RackBuddy, elke maand kiezen we een winner tussen alle deelnemers.