Hangin' With Brachér

Hangin' with..... Martin Brachér

We zijn sinds kort begonnen met het creëren van een reeks korte videoclips waarin we enkele inspirerende persoonlijkheden die gebruik maken van RackBuddy introduceren. Bekijk alle #RackBuddyHanginWith-videos hier.

We willen je graag de volgende inspirerende persoonlijkheid voorstellen: de Deense kunstenaar Martin Brachér. Zijn kleurrijke schilderijen dat mensen “zouden laten dromen” hangen in woningen door heel Denemarken - maar hij stopt daar niet. Bekijk de onderstaande video om Brachér beter te leren kennen.
 

 

Martin Braché heeft bij het Deense leger gezeten en is begonnen met schilderen om te relaxen en weer op ademen te komen, toen hij zich aan het voorbereiden was voor een missie naar Mali. De missie was geannuleerd en dit was een teken voor hem dat het de tijd was gekomen om een andere weg op te gaan: hij heeft er toen voor gekozen om een kunstenaar te worden. 

Martin Brachér - Danish artist

Koop je eigen unieke Brachér kunstwerk 

Onze kledingrekken zijn gemaakt om een persoonlijke en unieke decoratie toe te voegen aan jouw appartement - net zoals prachtige kunst. Waarom zou je dan niet deze twee combineren? Je kunt een paar van Martins schilderijen terugvinden in onze showroom in Frederiksberg, Kopenhagen en in het Café Gæst We vinden de combinatie van onze industriële en minimalistische designs met Martins kleurrijke kunstwerken geweldig, daarom vonden we het een cool idee als hij een rek zou schilderen.

Giveaway - win a unique RackBuddy x Martin Brachér clothes rack

Martin heeft de bodem van één van onze Frame Collection modellen geschilderd. En het beste gedeelte daarom van is: je krijgt de kans om dit unieke meubelstuk te vinden. Klik hier om deel te nemen aan onze winactie. 

Ben je opzoek naar een prachtig kunstwerk, ga dan zeker een kijken nemen op Martin Brachér zijn website. Je kunt originele schilderijen vinden maar ook prints, die je woning een beetje kleur kunnen geven.

Unique clothes rack painted by Danish artist Martin Brachér

#MYRACKBUDDY
We vinden het geweldig om te zien hoe jij je RackBuddy hebt gestyled. Laat het ons zien via Instagram en tag je foto met #myrackbuddy, omdat we ons altijd graag door onze klanten laten inspireren. Je krijgt ook de kans om het geld terug te winnen van jouw RackBuddy, elke maand kiezen we een winner tussen alle deelnemers.