Hangin' with Lukas Hradecky

Hangin’ with Lukas Hradecky

De grootste inspiratie voor ons komt van onze klanten. We vinden het geweldig om te zien hoe jullie onze RackBuddies gebruiken. Een goede dialoog tussen ons en jullie is een kernwaarde voor ons bedrijf.

Voor ons is het heel interessant om te zien welke soort mensen onze producten thuis gebruiken. We hebben klanten van verschillende leeftijdsgroepen en beroepen die allemaal een ander verhaal hebben. Iedereen gebruikt zijn of haar RackBuddy op een andere manier.

Daarom hebben we besloten om sommige verhalen van onze klanten te delen en zijn er korte video's gecreëerd. Hierdoor kun jij de interessante persoonlijkheden zien die onze producten in hun dagelijkse leven gebruiken.

Wij willen je graag Lukas Hradecky introduceren. 

Lukas Hradecky - goalkeeper from Bayer Leverkusen

Waarschijnlijk heb je al een keer eerder gehoord van de Finse doelman. Hij heeft gespeeld voor de Deense clubs Esbjerg en Brøndby, voordat hij in de Bundesliga speelde en de Duitse beker won met Eintracht Frankfurt. Tegenwoordig speelt hij voor Bayer Leverkusen.

Als een professionele voetballer is Lukas vaak verhuisd en heeft de afgelopen jaren in verschillende huizen gewoond. Voor hem is het daarom belangrijk om een plek te creëren waar hij kan relaxen en weer op adem kan komen. Hij gelooft er sterk in dat als jezelf doelen zet, goed voelt en plezier hebt, het succes vanzelf komt. 

“Ik heb altijd het ultieme verlangen gehad, en ik vind het leuk om plezier te hebben. Het hebben van plezier gaat samen met succes in mijn hoofd. Als je plezier in hebt wat je doet dan wil je er beter in worden en deze manier heeft mij altijd geholpen om op dit top niveau te voetballen."

Lukas Hradecky training at BayArena in Leverkusen


Iedereen is wel op de hoogte dat onze eigenaren geboren en opgegroeid zijn in Esbjerg, wat ook de reden is waarom het magazijn en de productie faciliteiten in deze stad aan de kust in het westen van Denemarken zijn. Misschien weet je ook dat Martin en Lasse allebei erg van voetbal houden, ze hebben beiden op een professioneel niveau gespeeld toen ze jonger waren. Lukas en Lasse hebben in hetzelfde team gespeeld in Lukas' Esbjerg dagen en daarom was een RackBuddy voor Lukas een natuurlijke keuze. 

“Toen ik verhuisd ben naar Düsseldorf moest ik mijn nieuwe appartement inrichten. Vervolgens heeft mijn oude vriend me verteld over RackBuddy en ik daarna heb ik wat dingen doorgenomen. Ook raadden zij mij aan om een rek te nemen bij de deuropening die ik helemaal fantastisch vind. Het is geweldig en ik ben super blij dat ik iets Scandinavische en unieks in mijn appartement heb."

Custommade clothes racks for the doorway - RackBuddy x Lukas Hradecky

Custom-made RackBuddy for Lukas Hradecky - clothes rack with shelves

clothes rack with shoe shelf - custommade RackBuddy


De op maat gemaakte RackBuddy helpt Lukas om zijn doorgang georganiseerd te houden. Er genoeg ruimte voor zijn jassen, en door de planken kunnen er ook schoenen, sjaals en mutsen opgeborgen worden. 

Organisatie speelt een grote rol in Lukas zijn leven: “Een gedeelte van mijn bestaat uit organiseren. Ik moet mijn verdediging organiseren en ik vind het fijn als alles onder controle is."

Lukas Hradecky and his custommade RackBuddy clothes rack

Bekijk de video hieronder om Lukas beter te leren kennen en krijg een indruk van een dag in zijn leven.