Hangin' With Ruben Bellman

Hangin' with..... RUBEN BELLMAN

De grootste inspiratie voor ons komt van onze klanten. We vinden het geweldig om te zien hoe jullie onze RackBuddies gebruiken. Een goede dialoog tussen ons en jullie is een kernwaarde voor ons bedrijf.

Voor ons is het heel interessant om te zien welke soort mensen onze producten thuis gebruiken. We hebben klanten van verschillende leeftijdsgroepen en beroepen die allemaal een ander verhaal hebben. Iedereen gebruikt zijn of haar RackBuddy op een andere manier.

Daarom hebben we besloten om sommige verhalen van onze klanten te delen en zijn er korte video's gecreëerd. Hierdoor kun jij de interessante persoonlijkheden zien die onze producten in hun dagelijkse leven gebruiken.

We willen je graag RUBEN BELLMAN introduceren.

Ruben Bellman - Copenhagen's best dressed man

Ruben is één van de best geklede mannen in Denemarken en erg bekend in de modewereld voor mannen. Hij beschrijft zijn persoonlijk stijl als “klassiek met een persoonlijk maar misschien ook met een beetje merkwaardige draai, die soms gewoontes kunnen doorbreken”.

We hadden het genoeg om hem een dagje in Kopenhagen te volgen en kregen een kijkje in zijn kledingkast, waar hij zijn kleding met RackBuddies opbergt.

Ruben Bellman's dressing room made by RackBuddy

Organiseer je garderobe en ga zorgvuldig met je kleding om

Ruben is over zijn kleding erg gepassioneerd en probeert er zorgvuldig mee om te gaan. Een deel daarvan is om de kleding op de juiste manier op te bergen hierdoor creëer je een goed overzicht, waar alles zijn eigen plek heeft. Hij heeft een op maat gemaakt RackBuddy Capone met een schoenenplank op de bodem gekozen, om het meeste uit de ruimte te halen die hij in zijn huis. Hij sorteert zijn kleding op kleur, dit helpt hem iets te vinden binnen een paar seconden.

Custom RackBuddy Capone with extra shoe shelf

Custom Capone with shoe shelf for storing boxes and more

Haal het meest uit de ruimte van je planken

Ruben heeft er ook voor gekozen om een Rackbuddy John met donkere dennenhouten plank te installeren. Op de plank bergt hij zijn schoenen op in boxen, een voordeel is dat er meerdere op elkaar geplaatst kunnen worden - hierdoor heb je meer ruimte zonder dat het er rommelig uitziet.

RackBuddy wooden shelf for shoe storage

Leg je outfit voor de volgende dag alvast klaar

Ruben gebruikt de RackBuddy Pins om zijn speciale items te laten zien en om zijn outfits voor de volgende te stylen. De RackBuddy Pins zijn de perfecte oplossing als je niet genoeg ruimte met op een rail, maar je wilt nog steeds je kleding ophangen.

RackBuddy Pin clothes rail


Bekijk de video hieronder en leer Ruben een kennen..

#MYRACKBUDDY
We vinden het geweldig om te zien hoe jij je RackBuddy hebt gestyled. Laat het ons zien via Instagram en tag je foto met #myrackbuddy, omdat we ons altijd graag door onze klanten laten inspireren. Je krijgt ook de kans om het geld terug te winnen van jouw RackBuddy, elke maand kiezen we een winner tussen alle deelnemers.