Makeover met RackBuddy Elements Collection & Kapsalon Klippestuen One

Geef je salon of boetiek een makeover met onze  Elements Collection!

We willen je graag laten zien hoe jij de RackBuddy Elements Collection met een paar stappen jouw interieur kunt veranderen. 

Samen met Klippestuen One en CMS Paint Service, hebben wij gesloten om de kapsalon Klippestuen One een makeover te geven! We zijn samen tot de conclusie gekomen om het oude, stoffige schappensysteem te verwijderen en binnen een dag hebben wij een nieuwe geïnstalleerd, hierdoor kunnen de haarverzorgingsproducten op de juiste manier getoond worden. Daarnaast heeft de mand ook een nieuwe frisse kleur gekregen, dankzij Christian van CMS.

We hebben voor de laatste wand een combinatie gebruikt van onze ijzeren bars en donkere dennenhouten planken in verschillende maten, allemaal afkomstig van de Elements Collection. We hebben besloten om verschillende breedtes te mixen & matchen om het veelzijdig en interessant te maken. De productplaatsing is hierdoor aantrekkelijker geworden. 

De planken kunnen gemakkelijk op verschillende hoogtes geplaatst worden wanneer dat nodig is, hierdoor kan het interieur in een paar minuten veranderd worden - dankzij onze modulaire garderobe systeem van de RackBuddy Elements Collection.

Bekijk de video hoe eenvoudig het is om het te installeren

Hier kun je de opname zien hoe het vooraf en achteraf eruit ziet - het verschil is groot! We hopen dat jij net zo verbaasd bent als ons! 

Vooraf:

Achteraf: 

De kleurverf met en betonnen uitstraling komt van Detale CPH (former KABE CPH) en kan gekocht worden in Denemarken via de webshop Farvetspartel.

Vind je het eindresultaat leuk? Laat dit ons dan weten via info@rackbuddy.nl of stuur ons een bericht als je erover na aan het denken bent om onze modulaire schappensysteem te installeren in jouw salon of winkel!