Marathon Sport

Door kledingrekken gemaakt van waterbuizen te gebruiken, kun jij jouw winkel snel en eenvoudig onderscheiden van de concurrentie! 

Marathon Sport is de Deense winkelketen voor alles wat je nodig hebt voor het hardlopen. In de twee winkels, gevestigd Østerbro en Vesterbro in Kopenhagen,
kun je alles vinden wat je nodig hebt voor tijdens het hardlopen maar vind je ook kledingrekken en planken van RackBuddy. 

Jacob Ibing, de eigenaar van twee winkels wilde twee coole winkels hebben met een interieur dat zich onderscheid van de normale sportwinkels. In andere woorden, hij wilde een totaal nieuwe kant opgaan. 

Hij wilde iets vinden dat functioneel en stabiel is, maar het moest ook cool en anders zijn, hierdoor kwam hij terecht bij RackBuddy. Hij is de winkels gaan opmeten en met ons in gedachte heeft hij het systeem ontworpen met kledingrekken en planken van RackBuddy. 

Jacob Ibing heeft voor de wanden gekozen voor onze RackBuddy Joey. Deze neemt niet veel ruimte in en geeft ook nog eens veel ruimte op de vloer. Daarnaast heeft hij besloten om de winkels in te richten met Rackbuddy John planken, welke gebruikt kunnen worden voor schoenen, tassen en petjes. Uiteindelijk heeft hij heel veel van onze RackBuddy Pin rails gebruikt in zijn winkels. Deze nemen geen ruimte in. 

De twee sportwinkels zijn ingericht met onze producten in onze standard afmetingen. Dat betekent dat het niet nodig is geweest om iets aan te passen voor deze winkels. Jacob Ibing heeft gemakkelijk via onze webshop de producten besteld en alles werd geleverd binnen een week. 

Als je op het punt staat om een winkel of showroom zo snel en makkelijk mogelijk in te richten, neem dan een kijkje in onze webshop en raak geïnspireerd door al onze producten. 

Bekijk de foto's hieronder en zie hoe de winkels er nu uit zien, en als je in Kopenhagen bent ga zeker langs bij één van de winkels. Ze zijn gevestigd naast de meren: 

Marathon Sport Østerbro

Østerbrogade 19
2100 København Ø

Marathon Sport Vesterbro
Åboulevard 1
1635 København V

Shelves and racks - Marathon Sport & RackbuddyClothing rack -  Rackbuddyshop - Marathon Sport & RackBuddyShelves and waterpipes - RackBuddy