Garderobe Makeover met Remee

RackBuddy Garderobe Makeover - Remee Jackman

De Deense songwriter, producer and TV host Remee Jackman had een kleine inloopkast als noodgeval. Hij liet het design en de uitvoering ervan helemaal aan ons over en we willen met trots je het resultaat laten zien. Bekijk hieronder de video hoe we zijn kelder hebben omgetoverd van een chaos naar een georganiseerde inloopkast.

 

VOOR DE MAKEOVER

Remee woont samen met zijn verloofde Mathilde Gøhler en hun dochter Kenya in een huis. Remee en Mathilde moeten door hun baan vaak van outfit veranderen en hebben hierdoor veel kleding verzameld.

De kast van Remee is in de kelder van het huis. Alle items waren tijdelijk opgeborgen en spullen lagen overal en nergens, voordat wij aan de slag gingen. Maar we hebben een handige opbergoplossing ontworpen die ruimtebesparend is en een duidelijke overzicht geeft. 

Remee Jackman's walk-in closet - before

Before picture - Remee Jackman's walk-in closet

 

NA DE MAKEOVER

De eerste kamer is toegewijd aan alle kledingstukken. Twee RackBuddy Loke's houden de broeken en bijpassende jassen en parka's vast. Ze zijn niet tegen de muur of aan de vloer vast gemonteerd, hierdoor kan het opzij geschoven worden als er ruimte voor iets anders nodig is. 

We hebben naast de trap een op maat gemaakte kledingrek van zwarte waterbuizen gebouwd met twee rails boven elkaar. Hierdoor wordt het meeste gehaald uit de ruimte, waar een normale opbergoplossing niet past. 

Daarnaast hebben de ruimte gesplitst met een glazenwand van GlassMate, waardoor een coole New York vibe wordt toegevoegd in de kamer. Twee op maat gemaakt kledingrekken hebben een plek gekregen naast de glazenwand en biedt genoeg ruimte voor overhemden en andere bovenkleding. 

Remee Jackman's walk-in closet

Remee Jackman - RackBuddy Loke clothes rack

 

Custom-made double clothes rack in black waterpipes

Er is genoeg ruimte voor schoenen op te bergen op de houtenplanken als je de volgende kamer binnenkomt - hierdoor houdt Remee altijd een goed overzicht. We hebben ook enkele kleine planken toegevoegd voor zijn hoed collectie. 

Shoe shelves and hat shelves in Remee's walk-in closet

Hat shelves in Remee's walk-in closet - closet makeover

We waren erg trots om na een lange werkdag van bouwen het resultaat te laten zien aan Remee en Mathilde, die erg blij leken te zijn met hun nieuwe inloopkast in de kelder! Als je geïnteresseerd bent in het zien van het hele proces, bekijk dan de video die tijdens deze dag is opgenomen. 

Heb je hulp nodig bij het veranderen van jouw inloopkast? Neem dan gerust contact met ons op via info@rackbuddy.com.