De entree is de plek waar jij en je gasten naar binnen komen daarom wil je hier een functionele plek met een gezellige sfeer creëren. In veel huishoudens staan ruimtebesparende opbergoplossingen centraal en de entree is een plek waar praktische oplossingen essentieel zijn. Deze ruimte is vaak smal en is een plek die lastig in te richten is. Het is daarom van belang dat je anders over je entree gaat nadenken en dat het niet alleen dient als een doorgang, maar dat er een functionele en ruimtebesparende opbergoplossing wordt bedacht. 

Door jassen, sjaals en tassen wordt deze plek snel rommelig, het is daarom een goed idee om plafond oplossingen te creëren om meer ruimte op de vloer te besparen met een plank voor meer opbergruimte. Al onze producten zijn gemaakt van waterbuizen en hout, dit helpt je om de ruimte op de juiste manier te benutten en houdt je entree opgeruimd en geeft het een coole en moderne uitstraling. Op deze manier creëer je een prachtige en functionele ruimte 

Onze planken zijn de perfecte oplossing voor de gang. Zet opbergdozen of manden voor sjaals en handschoenen op de bovenste plank, of gebruik de extra ruimte voor je planten, foto's of wat je er maar neer wilt zetten, zodat je een gezellig en persoonlijk gevoel geeft aan de ruimte. Onze Marlow plank heeft een stang onder de plank, hierdoor is er opbergruimte ontstaan op de bovenste plank en daaronder een rail voor jassen en sjaals. De perfecte opbergoplossing voor kleinere kamers die maar een paar vierkante meter hebben. Onze Joey voor het plafond is een andere klassieker voor de gang, waar je ruimte op de vloer wilt besparen. De afmetingen van de rails kunnen gemakkelijk aangepast worden hoe jij het maar wilt en kunnen de zwaarste winterjassen dragen van je garderobe. Bekijk hoe sommige van onze klanten creatief zijn geweest van hun RackBuddy oplossingen in de entree.