Lastig kiezen?

Raak geïnspireerd

Je kunt in ons enorme archief inspiratie vinden voor je volgende RackBuddy project.

Verken ons nieuwe inspiratie-universum, vind ideeën en laat u inspireren voor uw volgende project.

Ben je klaar met gangbare?

We hebben het eenvoudig voor je gemaakt om je droom van een perfecte garderobe of opbergoplossing te realiseren. Je hebt geen ontwerpervaring nodig - alleen maar jouw idee. We zijn er klaar voor om jou te helpen met het realiseren van deze droom!

Inspiratie nodig?

Nieuwste blogposts

Bekijk meer
DE SCHOENENKAST VAN: Mads Emil Møller

DE SCHOENENKAST VAN: Mads Emil Møller

Neem een kijkje in de bruisende woning van Mads Emil Møller & Emili Sindlev in Kopenhagen, waar design, kunst en stijlvolle opbergoplossing een grote rol spelen. Met hulp van RackBuddy heeft M...

Lees meer
Trine Bang - hoge hakken verzameling

DE SCHOENENKAST VAN: Trine Bang

We willen je uitnodigen om een kijkje te nemen in de geweldige schoenencollectie van Trine Bang. Trine is 34 jaar oud, schoenenliefhebber, werkt als agent voor influencers en woont in Kopenhagen, D...

Lees meer
Hangin' with RackBuddy - Make it yours

Hangin' with RackBuddy - Make it yours

Wat allemaal als een idee begonnen is in een garage 7 jaar geleden, is gegroeid naar een internationaal bedrijf met een Design Lab in Frederiksberg, Kopenhagen. RackBuddy is in een razendsnel temp...

Lees meer
Bekijk onze

Bestsellers

Keuken

Het is vooral in de keuken belangrijk om een handig opbergsysteem te hebben. Leg je kookboeken en kruiden neer op één van onze planken, of gebruik één van onze rails om je keukengerei, poten en pannen op te hangen. Onze klanten zijn erg creatief geweest met onze producten in de keuken. Vind inspiratie hier.

Bekijk afbeeldingen

Woonkamer

Onze producten passen niet alleen maar in slaapkamers of inloopkasten. Er zijn zoveel verschillende manieren om ze ook in de woonkamer te gebruiken. Een vrijstaand kledingrek kan bijvoorbeeld ook als scheidingswand gebruikt kunnen worden, een rail aan de wand kan een verticale tuin zijn - of je kunt op een unieke manier je lampen ophangen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk afbeeldingen

Badkamer

In de badkamer moet je ruimte hebben voor je handdoeken, beauty producten en nog veel meer. Gebruik één van onze houten planken of haken om een elegante en stijlvolle opberg optie te hebben. Bekijk hoe je de RackBuddy producten in jouw badkamer kan gebruiken.

Bekijk afbeeldingen

Entree

Vaak gebeurd dat er niet genoeg ruimte is in je entree of gang. Daarom bieden wij veel oplossingen aan om je jassen, sjaals en schoenen handig op te bergen. Ontdek hoe sommige klanten de ruimte in hun entree goed hebben benut.

Bekijk afbeeldingen