De kinderkamer is vaak een plek waar je veel tijd besteedt, en waar het belangrijk is dat je een stabiele en functioneel opbergmogelijkheid hebt. Het komt vaak voor dat er niet veel vierkante meters gebruikt kunnen worden, mar met een goede planning kom je al ver. 

Onze kledingrekken voor kinderen zijn een geweldig oplossing voor je kindergarderobe. De kleding kan gemakkelijk gepakt worden en er is genoeg ruimte voor schoenen en dozen met speelgoed onderin. De rekken kunnen eenvoudig verplaatst worden en is verstelbaar in hoogte en breedte, zodat het mee kan groeien met het kind. 
Onze kleinere planken zoals Little John en Little Marlow zijn een praktische en stijlvolle optie voor het creëren van een gezellig gevoel in de kamer. Je kunt kleine opbergdozen, foto's, teddy beren en andere decoratieve spullen er op zetten. De Marlow heeft zelfs een kleine rail op de bodem voor kleding en extra opbergruimte. Je kunt de planken op de lengte van je kind plaatsen, zodat het een onderdeel van het dagelijkse leven wordt. Raak geïnspireerd door de vele opties in de galerie hieronder.