Hoe kan ik mijn RackBuddy in elkaar zetten? 

We hebben een korte handleiding voor je gemaakt om je te helpen met het installeren van jouw RackBuddy rek, haken en ga zo maar door. 

We gebruiken dezelfde montage onderdelen voor al onze rekken, daarom is de procedure voor elk rek hetzelfde. 

Nadat je hebt besloten waar jij je RackBuddy neer gaat zetten, is het belangrijk om als eerste erachter te komen uit welk materiaal je muur of plafond is gemaakt. Er zijn veel verschillende schroeven die gebruikt kunnen worden voor de taak, dit hangt echter af of je het monteert tegen een muur van baksteen, beton, hout of tegen een gipsplaat en de grootte van het rek. We raden aan om tegen een muur van baksteen, beton of hout te monteren. 

Je hebt een elektrische schroevendraaier, een boor voor metselwerk, muurpluggen en schroeven nodig als je tegen een muur van baksteen of beton je rek gaat monteren. Je kan het hier terugvinden. 

Begin met het markeren van de gaten waar je gaat boren en gebruik een stofzuiger voor de stof die ontstaat tijdens het boren van de gaten. Doe daarna de muurpluggen in de gaten en houdt het rek tegen de muur. Het is een goed idee om hulp in te schakelen voor het vasthouden. Tot slot, doe je de schroeven in de gaten en draai je ze vast. 

Als je het rek in hout monteert, dan monteer je de schroeven gelijk in de muur.

The Walk-In Collection

RackBuddy Original Collection

RackBuddy Silver Collection

RackBuddy Frame Collection

RackBuddy Nordic Collection

RackBuddy Friendship Collection

RackBuddy Elements Collection

Leatherish Collection