Do it yourself

Ontwerp je eigen kledingrek

Wees creatief en ontwerp je eigen unieke opbergoplossing

Do it yourself

Ontwerp je eigen kledingrek

Wees creatief en ontwerp je eigen unieke opbergoplossing

Met RackBuddy heb je de mogelijkheid om je eigen unieke kledingrek te ontwerpen. We helpen je met het creëren van meubels die uniek zijn en je persoonlijkheid naar voren laat komen. Daarom kun je onze modellen op maat laten maken, hoe jij het maar wilt hebben. Als je een goed idee hebt, kun je natuurlijk ook iets helemaal nieuws ontwerpen.

Onze Original en Silver kledingrekken kunnen persoonlijk gemaakt worden.

Ontwerp het zelf

Laat ons je helpen met het ontwerpen van je eigen unieke opbergoplossing. Volg de handleiding hieronder.

Begin nu

Gebruik het bestaande

Heb je een bestaand model van ons op het oog die maar enkele aanpassingen nodig heeft - Wij zijn ervoor je!

Contact ons

Persoonlijke hulp

Boek een afspraak in één van onze winkels in Frederiksberg of Esbjerg

Maak een afspraak

Ontwerp

Maak een schets van het kledingrek die je graag wilt. Dit helpt ons om te weten wat jij precies wilt hebben.

Voeg de afmetingen toe (gebruik altijd de externe afmetingen)

Stuur je schets op naar info@rackbuddy.nl. We komen zo snel mogelijk bij je terug met een prijs en als het nodig is met wat kleine aanpassingen.

Levering

Zodra de bestelling is geplaatst, beginnen we met de productie.

Het duurt ongeveer 7-10 werkdagen voor het produceren van een kledingrek op maat, dit ligt er helemaal aan hoe groot en hoe ingewikkeld het kledingrek is. Je ontvangt een e-mail met de informatie over de zending zodra het pakket het magazijn heeft verlaten.

Het eindproduct wordt in losse onderdelen bij je thuis afgeleverd, het pakket wordt zo klein mogelijk gehouden.

Montage

We voegen een tekening toe waarop staat waar welke onderdelen moeten komen, als je DIY oplossing erg afwijkt van onze standaard modellen. Dit helpt je om een overzicht te hebben voordat je begint met het monteren.

We raden het aan om hulp in te schakelen van een vriend, maar dit hangt natuurlijk af van hoe gecompliceerd je opbergoplossing op maat is

"Style and make it yours"

Raak geïnspireerd

In onze showroom in Kopenhagen en Esbjerg helpen we je met het opdoen van inspiratie en het creëren van je droomgarderobe.


Boek een afspraak

Design. Build.

Make it yours.

Kledingrekken op maat, binnen 10 dagen geproduceerd en geleverd!
DIY - Design it yourself

Ben jij creatief, wil jij je garderobe persoonlijker maken, of heb je moeite met het vinden van de juiste opbergoplossing bij je thuis? We helpen je bij het ontwerpen.

We geven bij RackBuddy professionele begeleiding en advies over de vragen die je misschien hebt over je nieuwe garderobe oplossing. We zorgen ervoor dat de ruimte bij jouw thuis optimaal gebruik wordt en alles wordt op maat gemaakt.

Een belangrijk onderdeel van elk interieur is een functionele en duurzame garderobe, daarom is de kwaliteit van de producten onze prioriteit en we selecteren al onze materialen zorgvuldig!

Alle "Design yourself" oplossingen zijn gemaakt met stevige waterbuizen in zwart en zilverkleurige verzinkte buizen en kunnen een enorm gewicht dragen.

We hebben al een breed assortiment van kledingrekken ontworpen en interieurprojecten gedaan met rekken op maat waar je misschien hier inspiratie uit kunt halen.

"Design it yourself" is een idee of project die zich onderscheidt van de rest. Met onze DIY hoef je niet te zoeken naar materialen en hulpmiddelen om je klus te klaren. Wij regelen dat voor je!

Nog vragen?

Hier vind je sommige van onze meeste gestelde vragen.

We proberen te leveren binnen 5-9 werkdagen. De levertijd voor de rekken op maat is tussen de 7-12 werkdagen. Normaal gesproken wordt het al eerder verstuurd, maar dat hangt ervan af hoe druk het is op dat moment.
Mocht je geen zin hebben om te tekenen, dan kunt je ons altijd even opbellen of een e-mail sturen. Stuur je idee op naar info@rackbuddy.nl en klantenservice helpt je verder.
Onze rekken kunnen een gewicht van meer dan 100 kg dragen, omdat ze gemaakt zijn van robuuste ijzeren buizen. Let op dat de rekken voor tegen de muur en voor het plafond met de juiste pluggen en schroeven worden gemonteerd. Het ligt aan je muur of plafond hoeveel het rek uiteindelijk kan dragen. We raden aan om een vakman in te schakelen als je niet zeker bent hoe stabiel je muur of plafond is. Voor een gipswand raden wij het aan om een vrijstaand rek te gebruiken.
Je hoeft geen gereedschap te gebruiken voor het in elkaar zetten van je kledingrek. Alhoewel is het altijd een goed idee om een hulp in te schakelen als je te maken hebt met grotere opbergoplossingen.

Is er nog iets dat je wilt weten?
Schrijf ons