Petra Meier

The Architect

Petra Meier

The Architect

Droom je van een eigen creatieve ruimte? Raak geïnspireerd door de heldere en stijlvolle nis van de architect, die door de rustgevende kleurtinten en natuurlijk materialen wordt overheerst. De creativiteit wordt verstrekt door de originaliteit van de omgeving. Een perfecte studio moet een ruimte creëren die creativiteit en je persoonlijkheid naar voren laat komen, maar die ook productief werk bevordert. Deze inrichting haalt het beste uit een kantoorunit met houten elementen die voor een natuurlijke en luxe uitstraling zorgen.

Het zorgt er ook voor dat het zo handig en comfortabel mogelijk is.

Het is essentieel dat de werkruimte in de studio van een architect georganiseerd is - het helpt om snel en gemakkelijk spullen te vinden. De industriële uitstraling van de zwarte waterbuizen geeft een klassieke en Scandinavische draai met het eikenhout. Het frame van het rek is van robuust eikenhout dat behandeld is met een donkerbruine kleur. Gebruik onze Nordic collectie om je tekeningen te laten zien en laat je persoonlijkheid doorschijnen.

Wil je een gezellige studio creëren dan kun je de accessoires niet weglaten, hierdoor wordt de ruimte huiselijker en knusser. Maak het overzichtelijk met onze haken en hang ze aan de houten rekken van de Nordic collectie. Het past perfect bij de rest van het interieur die een minimalistische stijl heeft met een natuurlijke en heldere kleurenpalet.

The Banker

We willen je van harte welkom heten in de ruime kledingkast van de bankier waar alles op zijn plaats ligt. Een kledingkast is essentieel in elke slaapkamer.

Lees verder

The Sommelier

Of je nu een wijnkenner bent of gewoon van een goede fles wijn houdt, dan vraag jezelf waarschijnlijk af hoe je al je kostbare flessen thuis kunt bewaren op een moderne manier die past bij je interieur.

Lees verder

The Botanist

Welkom bij de specialist in planten! Hier vind je een echte plantenliefhebber die beschikt over speciale vaardigheden om planten en groenten te laten groeien.

Lees verder

The Chef

Er wordt gezegd dat de keuken het hart is van elke woning. We geloven dat dit waar is, of het nu een grote of kleine keuken is. Het ontwikkelen van je keuken is meer dan alleen maar het uitkiezen van apparaten en kasten.

Lees verder