Tom Richard

The Banker

Tom Richard

The Banker

We willen je van harte welkom heten in de ruime kledingkast van de bankier waar alles op zijn plaats ligt. Een kledingkast is essentieel in elke slaapkamer voor het opbergen van je spullen en hier biedt een aangepast ontwerp een brede selectie van planken, opbergruimte voor accessoires, rekken en nog veel meer. De ruimte wordt door de op maat gemaakte oplossing optimaal benut. Zwarte en donkere dennenhouten elementen passen perfect bij de elegante stijl van de eigenaar. Door de toevoeging van glazen deuren wordt een luxueus karakter gecreëerd en wordt de slaapkamer in tweeën gedeeld - hierdoor ontstaat er een echt inloopkast gevoel in de slaapkamer.

Raak geïnspireerd en creëer de garderobe van je dromen!

Je kunt veel tijd besparen om je kleding op elkaar af te stemmen en klaar te hangen om te dragen hierdoor blijft je kledingkast opgeruimd. Dit is vooral belangrijk als je het druk hebt en veel verantwoordelijkheden en deadlines op je werkt hebt. De dubbele rekken zijn voor het ophangen van overhemden en het optimaliseren van de ruimte. Het zorgt ervoor dat een groot aantal schoenen of dozen op de vloer geplaatst kan worden. De houten planken in de garderobe geven gemakkelijk toegang tot de opgevouwen kleding en andere accessoires zoals riemen en stropdassen - het is een perfecte match voor de eigenaar, die een georganiseerde kleding wilt hebben.

Een ruime kamer met een georganiseerde schappensysteem met gemakkelijk toegang vanuit de slaapkamer zijn een groot voordeel voor mensen die het druk hebben en weinig tijd hebben. De houten planken creëren een opbergruimte voor dozen, accessoires en decoraties. Een strakke, ruime en georganiseerde kledingkast helpt je op je dag gelijk productief te beginnen. Laat je favoriete en meeste gekoesterde items zien met ons open garderobesysteem.

De op maat gemaakte kledingkast biedt niet alleen maar een plek om je overhemden en pakken op te hangen. Gebruik de houten planten aan de muur om je kledingkast optimaal te benutten. De hangende planken zijn praktisch en voegen een esthetische waarde toe. Zwarte dragers van waterbuizen creëren een moderne maar toch minimalistische uitstraling van de kledingkast.

The Sommelier

Of je nu een wijnkenner bent of gewoon van een goede fles wijn houdt, dan vraag jezelf waarschijnlijk af hoe je al je kostbare flessen thuis kunt bewaren op een moderne manier die past bij je interieur.

Lees verder

The Chef

Er wordt gezegd dat de keuken het hart is van elke woning. We geloven dat dit waar is, of het nu een grote of kleine keuken is. Het ontwikkelen van je keuken is meer dan alleen maar het uitkiezen van apparaten en kasten.

Lees verder

The Architect

Droom je van een eigen creatieve ruimte? Raak geïnspireerd door de heldere en stijlvolle nis van de architect, die door de rustgevende kleurtinten en natuurlijk materialen wordt overheerst.

Lees verder

The Botanist

Welkom bij de specialist in planten! Hier vind je een echte plantenliefhebber die beschikt over speciale vaardigheden om planten en groenten te laten groeien.

Lees verder