Anne Jensen

The Shoe Collector

Anne Jensen

The Shoe Collector

Verzamel je sneakers en weet je alles over de nieuwe releases? Of heb je geen ruimte meer in je kast om je schoenen in op te bergen? Het maakt niet uit welke schoenen je hebt, maar je bent uitgenodigd bij de schoenenverzamelaar. Hier worden de vele verschillende schoenen getoond en de garderobe heeft iets persoonlijks door de open opbergoplossing.
Hier kan je inspiratie vinden hoe je schoenen mooi en praktisch kan laten zien en opbergen, passend bij je interieur en de stijl van de woning.

Waar zou jij de planken voor gebruiken?

Deze uitgebreide kledingkast is gebaseerd op onze Walk-In collectie, het kan worden aangepast naar de wensen en afmetingen van de eigenaar. De open opbergoplossing laat de schoenencollectie en de passie van de eigenaar zien: schoenen - in allerlei soorten.
De kledingkast biedt een overzicht maar heeft een exclusieve uitstraling door de mix van de zilverkleurige buizen en houten planken.
De lichte en natuurlijke elementen passen perfect bij de ruwe ijzeren buizen en de rozen wand zorgt voor een mooi contrast door de lichte uitstraling van de opbergoplossing.

In de meeste woningen heeft de kledingkast de prioriteit en vele mensen kiezen voor een opbergoplossing op maat die perfect past bij de ruimte van de kamer die alle vierkante meters op de juiste manier benut. De vele planken die de oplossing bevat zijn niet alleen maar mooi en esthetisch, maar het biedt ook de mogelijkheid om de vele schoenen op te bergen.
De eigenaar krijgt een duidelijk overzicht van de schoenen door ze te laten zien en niet op te verbergen.

Door de combinatie van het hout en de ijzeren buizen wordt er in je woning een Scandinavische stijl toegevoegd. Het gebruik van planken en hangers ontstaan er verschillende mogelijkheden om het meeste uit je garderobe te halen. Voeg hangers toe die bij de opbergoplossing pasen. Hier heeft de eigenaar ervoor gekozen om onze RackBuddy hangers te gebruiken en deze zijn in verschillende prachtige kleuren verkrijgbaar.

The Bohemian

De avontuurlijke bohemien wil je graag welkom heten in hun creatieve ruimte. Een woning dat wordt gekenmerkt door een onconventioneel interieur die beïnvloed is door artistieke en creatieve interesses.

Lees verder

The Botanist

Welkom bij de specialist in planten! Hier vind je een echte plantenliefhebber die beschikt over speciale vaardigheden om planten en groenten te laten groeien.

Lees verder

The Banker

We willen je van harte welkom heten in de ruime kledingkast van de bankier waar alles op zijn plaats ligt. Een kledingkast is essentieel in elke slaapkamer.

Lees verder

The Architect

Droom je van een eigen creatieve ruimte? Raak geïnspireerd door de heldere en stijlvolle nis van de architect, die door de rustgevende kleurtinten en natuurlijk materialen wordt overheerst.

Lees verder