Sylvie Bernard

The Sommelier

Sylvie Bernard

The Sommelier

Of je nu een wijnkenner bent of gewoon van een goede fles wijn houdt, dan vraag jezelf waarschijnlijk af hoe je al je kostbare flessen thuis kunt bewaren op een moderne manier die past bij je interieur. We hebben goed nieuws voor je! We willen je graag verwelkomen in de wijnopslag van de wijnkenner, hier delen we ideeën voor het ontwerpen en organiseren van een wijnopslag bij je thuis. Of je nu een grote kelder hebt of een kleine hoek in de keuken, er zijn diverse manieren om een wijnopslag aan je interieur toe te voegen. Door de moderne en flexibele oplossing op basis van onze Walk-In collectie kun je een praktische maar stijlvolle plek creëren voor al je favoriete flessen.

De industriële buizen geven de wijnopslag van de sommelier een moderne en minimalistische karakter. Decoratie zoals vaten die omgebouwd zijn tot wijnproef tafels passen hier perfect bij. Het is een ideale keuze voor de sommeliers die moderniteit waarderen, maar het is ook een verwijzing naar het erfgoed van uitstekende wijnen. Er zijn flessenhouders aan de muur, zodat de kurk de hele tijd doorweekt wordt gehouden. Deze op maat gemaakte oplossing past bij de afmetingen van de kelder. Dankzij het maatwerk worden alle vierkante meters volledig benut, maar het blijft een ruimte voor creativiteit en persoonlijkheid.

Het interieur van de sommelier bestaat uit onze houten planken in donker dennenhout, die een geweldige flessen display creëert en de toegang tot de flessen is zowel praktisch maar ook super stijlvol. Zwarte industriële buizen van waterbuizen zijn aan de muur bevestigd en geven een uniek tintje aan het ontwerp. Daarnaast laat het veel ruimte over op de vloer voor dozen en andere accessoires. De wijnopslag benut de volledige ruimte maar voelt nog steeds ruim aan.

The Chef

Er wordt gezegd dat de keuken het hart is van elke woning. We geloven dat dit waar is, of het nu een grote of kleine keuken is. Het ontwikkelen van je keuken is meer dan alleen maar het uitkiezen van apparaten en kasten.

Lees verder

The Architect

Droom je van een eigen creatieve ruimte? Raak geïnspireerd door de heldere en stijlvolle nis van de architect, die door de rustgevende kleurtinten en natuurlijk materialen wordt overheerst.

Lees verder

The Botanist

Welkom bij de specialist in planten! Hier vind je een echte plantenliefhebber die beschikt over speciale vaardigheden om planten en groenten te laten groeien.

Lees verder

The Banker

We willen je van harte welkom heten in de ruime kledingkast van de bankier waar alles op zijn plaats ligt. Een kledingkast is essentieel in elke slaapkamer.

Lees verder