Droom je over een nieuwe functionele garderobe? Kijk dan vooral niet verder. Of je nu een grote inloopkast wilt of juist alleen maar extra opbergruimte voor je favoriete items wilt toevoegen aan je bestaande kast, wij hebben vele opbergoplossingen die je kunt helpen met het creëren van een mooie garderobe die perfect in jouw woning past. De perfecte garderobe bestaat uit een paar belangrijke basiselementen die jouw kamer mooi en functioneel laten lijken. Het is belangrijk als je veel kleding, tassen of schoenen hebt die zorgvuldig opgeruimd moeten worden om een georganiseerd en goed uitgeruste garderobesysteem te hebben. Door een open garderobe te kiezen die praktisch en functioneel is, krijgt je een goed overzicht en betere toegang tot je kleding en misschien trek je een keer andere of meer items uit je kast omdat je er elke dag aan herinnerd wordt.

Je kunt je eigen garderobe ontwerpen door onderdelen te combineren die nodig zijn met onze walk-in collectie. De collectie bestaat uit 32 combinaties van handgemaakte waterbuizen en houten planken die een uniek design vormen. Elke combinatie kun je individueel of gecombineerd op verschillende manieren gebruiken hoe het maar in jouw huis past, ondanks scheve muren en ongelijke afmetingen. Je kunt kiezen voor de plafond rekken als je weinig ruimte op de vloer hebt en daarbij heb je onder zo'n rek nog steeds genoeg ruimte om je schoenen, ladekast of wat je er maar wilt neerzetten. Je kunt ook kiezen voor een klassiek kledingrek met veel ruimte onder het rek, deze ruimte kun je gebruiken voor het opbergen van boxen met daarin sokken, sjaals of schoenen.

En vergeet niet dat hangers eigenlijk de beste vriend van je garderobe zijn, daarom investeer in hoog kwalitatieve hangers die je kleding niet beschadigen.