Donda

Interieur op maat voor de bar in Donda restaurant in Christianshavn, Kopenhagen

Over het restaurant

Het Donda restaurant in Christianshavn in Kopenhagen veranderd van een café in de namiddag, die lunch serveert met een Zuid-Amerikaanse draai, in een Zuid-Amerikaanse vis bar die verse vis, zeevruchten en groenten serveert in de avonduren. Ook hebben ze heerlijke drankjes en cocktails voor in de avonduren. 

De gerechten kun je delen, hierdoor krijg jij de mogelijkheid om het menu te proberen en ervan te genieten, daarom moet het interieur een soort warmte en ontspannen sfeer uitdrukken. 

Over de oplossing

We hebben een oplossing op maat gedaan voor Donda's bar, onze zwarte waterbuizen zijn gecombineerd met de warme verlichting en Zuid-Amerikaanse details van de bar. De buizen voegen een Scandinavisch, industrieel gevoel toe aan het interieur, hierdoor is er een unieke ervaring en sfeer ontstaan voor de bezoekers. De buizen en kleur geven de bar een antieke, modern gevoel en voelt aan als modieus en modern, maar ook een beetje nostalgisch. Door de stijl voel je gelijk thuis bij Donda.  


De bar creëert een mooi contrast tussen het andere gedeelte van het interieur van het restaurant en de warme kleuren en het lichte glas komt prachtig naar voren. De RackBuddy oplossingen passen perfect bij de stijl van Donda en wij denken dat deze oplossingen de stijl en de sfeer van Donda duidelijk laat zien. Wij hopen dat jij het eindresultaat net zo mooi vinden als wij dat doen! 

Heb je hulp nodig of inspiratie voor je eigen project?

RackBuddy is er klaar voor om jou te helpen bij je volgende project. We hebben veel ervaring met verschillende B2B oplossingen, voor restaurants, kapsalons, winkels, cafés, diverse locaties, bars en nog veel meer. Wij kijken altijd naar de stijl en persoonlijkheid van de klant en aan de hand van dit bedenken wij de oplossingen. Heb je hulp nodig voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op via info@rackbuddy.nl en wij helpen je met jouw op maakt gemaakte oplossing.