RackBuddy

Heritage

RackBuddy

Heritage

Een ambitie van

Tijdloze garderobeoplossingen van duurzame materialen

RackBuddy is in 2013 opgericht met de ambitie om stabiele, tijdloze garderobeoplossingen te creëren van duurzame materialen voor de hedendaagse woning. Vanaf het begin hebben we gewerkt met een principe om dromen over garderobes waar te maken met ontwerpen en materialen die gemaakt zijn om lang mee te gaan - een aanpak die langer meegaat dan trends in een steeds veranderende branche.

Ontworpen om een lange tijd mee te gaan

Meer dan alleen maar trends

RackBuddy blijft zich inzetten voor duurzame ontwerpoplossingen van goede kwaliteit. Alle producten zijn ontworpen in Denemarken door ons eigen ontwerp- en ontwikkelingsteam. Ze zijn toegewijd aan het bedenken en ontworpen van producten die een langdurige expressie en persoonlijkheid uitstralen.

Door het doel en de levensduur te heroverwegen, houden we altijd in gedachten om oplossingen en nieuwe producten te ontwerpen die compatibel zijn met bestaande basisproducten. Alle producten zijn met opzet ontworpen om het gemakkelijk te maken om bestaande oplossingen aan te passen en aan te passen, zodat je garderobe past in elk huis dat je in de toekomst misschien hebt. Het gemakkelijk voor u maken om continu een RackBuddy-oplossing te hebben die meegroeit met je behoeften en huis.

Een oplossing die groeit met

Jou en je behoefte

We hechten veel waarde aan het hergebruik van de producten en willen onze klanten aanmoedigen om het juiste te kiezen en te kopen. Onze klantenservice is daarom erg belangrijk voor ons - en voor jou - bij het kiezen van jouw RackBuddy oplossing. Ze helpen en adviseren om de perfecte oplossing voor jou te vinden. Als je meer ruimte nodig hebt, laat het ons dan weten. Ons team staat klaar om je te helpen door aan bestaande oplossing nieuwe elementen toe te voegen, hierdoor kan je garderobe meegroeien met je behoefte.

Deens Design en

Functionaliteit

We zijn van mening dat het ontwerp van je garderobe en functionaliteit daarvan hand in hand moeten gaan. We bieden daarom stabiele en goed ontworpen garderobe oplossingen aan die lang meegaan en perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten, waarbij we de snel veranderende trends niet volgen. Hierdoor kunnen de ontwerpen voor meerdere doeleinden voor een lange tijd gebruikt worden.

Verantwoordelijkheid

FSC-certificaat

RackBuddy heeft het FSC-certificaat voor de schappen ontvangen, aangezien het element FSC-gecertificeerd is FSC (Forest Stewardship Council) is een internationale non-profitorganisatie voor hout en papier afkomstig uit duurzame bossen.

Lees over FSC

Het Rode Kruis

We geloven in het belang om maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. We weten daarom hoe belangrijk vertrouwen en gemeenschapsgevoel zijn - voor het werkplezier als voor de inzet in het bedrijf.

Bekijk hoe

CO2 neutrale website

Een website stoot CO2 uit omdat het stroom nodig heeft om servers draaiend te houden. Bezoekers van de website verbruiken elektriciteit, wat overeenkomt met de totale CO2-uitstoot. Met een CO2-certificering compenseer je de totale CO2-uitstoot.

Hoe het werkt