Frankie's Pizza

RackBuddy project - Frankie's Pizza

We zijn klaar voor Black Friday door Pink Friday vandaag te vieren! 

We hebben Frankie's Pizza in Frederiksberg, Kopenhagen bezocht en hebben een geweldige oplossing gecreëerd dat Frankie's roze universum met onze industrieel design combineert. Wij zijn erg enthousiast om jou het eindresultaat te laten zien! 

OVER DE OPLOSSING 

Frankie's Pizza is Madklubben's pizza pusher. Ze hebben een lange tijd gezocht naar de juiste ingrediënten, de perfecte korst en het juiste concept voor het restaurant. Het concept is een schreeuwend roze universum en RackBuddy heeft een deel van het interieur van het restaurant in Frederiksberg met oplossing in een industrieel design en lichte houten planken die past bij het andere gedeelte van het interieur van het restaurant, dat grotendeels uit heel veel roze en gezellige verlichting bestaat.  

Frankies Pizza streeft er altijd naar om alle bezoekers een geweldige ervaring te geven in het restaurant, het maakt niet uit wat voor gelegenheid het is. Of je nu het restaurant doordeweeks of het in het weekend bezoekt. 
Het is een vereiste dat de uitstraling van het interieur ook een hele ervaring is met ruwe, funky en kleurrijke details, net zoals de smaken, korst en stijl die perfect strak zijn. Daarom denken wij dat onze oplossingen perfect bij het concept van Frankie passen. 

De oplossing is gebaseerd op onze nieuwste collectie, The Walk-in, houten planken in licht eikenhout zijn toegevoegd als contrast met de donkere rekken. De planken bieden veel mogelijkheden. Bij dit restaurant is ervoor gekozen om de spullen te laten zien die je in het restaurant kunt kopen. 

We vinden het eindresultaat geweldig en denken dat RackBuddy perfect past bij Frankie's Pizza.

Ben je geïnspireerd door het interieur van dit restaurant? 

RackBuddy // The Walk-In collectie 2 rijen walk-in systeem

RackBuddy // John houten plank

Ben je hulp nodig bij het kiezen van de juiste opbergoplossing voor bij jou thius? Neem dan gerust contact met ons op via info@rackbuddy.nl