Hangin with Anuthida Ploypetch

Een uitstapje naar Berlijn 

Berlijn is meer dan alleen maar een mooie trekpleister, cultuur en wereldgeschiedenis. Berlijn is een plek waar jezelf kan zijn en kan laten zien wie je bent op een creatieve manier - zo vindt de Duitse inspirerende influencer Anuthida Ploypetch.

In 2015, Anuthida eindigde als tweede in de TV show "Germany's Next Topmodel" met Heidi Klum, sinds toen heeft ze een uniek karakter gecreëerd op social media, waar ze duizende volgers inspireerd met haar creatieve inhoud. Kleine details, levenstijl, foto's en alles wat er in het dagelijkse leven gebeurd - zijn de dingen die Anuthida interessant vindt. 

We zijn altijd op zoek naar onze identiteit - Maak jouw woning uniek en neem de kans om jezelf te omarmen. Jouw garderobe laat zien wie je bent en weerspiegelt jouw stijl en identiteit erachter. 

In samenwerking met Anuthida is er de mogelijkheid ontstaan voor een geschikte oplossing, waar de basis gevormd wordt door originaliteit en balans voor nieuwe inspiratie en thuisgevoel 

Anuthida Wardrobe solution

Het belangrijkste doel was om een oplossing voor Anuthida te creëren, waar haar persoonlijke stijl en karakter naar voren komen. Het project ging om een plek te hebben waar het mogelijk is om te genieten van de kleine details thuis. 

Anuthida wardrobe solution

Opbergoplossing op maat

RackBuddy was in Berlijn voor de make-over van de Anuthidas garderobe. Anuthida woont in een driekamer appartement in Berlin – het was onze taak om een kamer in haar appartement om te toveren naar een inloopkast. Trefwoorden zoals oplossing op maat, ongecompliceerd en flexibiliteit waren de focus. ONze producten komen bij elkaar door en op maat gemaakte en unieke garderobe oplossing voor Anuthida. De gekozen producten komen van onze Original Collection. 

De rekken geven meer ruimte en organiseren de kamer. Daarnaast heeft Anuthida gekozen voor een rek met dennenhouten planken bewerkt met zwart, om meer mogelijkheden te hebben. Anuthida gebruikt de planken voor haar schoenen. Laat RackBuddy een onderdeel zijn van wie je graag wilt zijn. 

RackBuddy // RackBuddy Billy – Kledngrek met plank en haak 

RackBuddy // RackBuddy Capone – Vrijstaand kleding rek met twee hoogtes 

RackBuddy // RackBuddy Ringo – Kledingrek met wieltjes 

We ontmoeten steeds meer interessante persoonlijkheden die onze producten gebruiken en deze personen willen we graag laten zien in onze RackBuddy Hangin' With video's. 

Bekijk meer RackBuddy Hangin' With video's hier...