Simon Danielson

The Bohemian

Simon Danielson

The Bohemian

De avontuurlijke bohemien wil je graag welkom heten in hun creatieve ruimte.
Een woning dat wordt gekenmerkt door een onconventioneel interieur die beïnvloed is door artistieke en creatieve interesses. De moderne bohemien wordt door een inrichting beïnvloed die veel persoonlijke details bevat. Deze woning heeft een luchtige uitstraling door de lichte omgeving die gevuld is met vele planten en diverse persoonlijke items. De ruimte is eigentijds maar ook eclectisch en biedt een geweldige inspiratie voor jouw volgende project.

Het bureau is het hart van de kamer. Hier wordt het creatieve proces gestart tussen de persoonlijke items die in de kast zijn geplaatst.
Er is hier zowel ruimte voor planten, bloemen en essentiële bureau accessoires die nodig zijn om de ruimte opgeruimd te houden. De vele verschillende natuurlijke elementen zorgen voor een rustgevende omgeving en hier komt de persoonlijke interesse in kunst naar voren.

De lichte dennenhouten planken bieden de mogelijkheid om iets persoonlijks aan de ruimte te geven, door diverse persoonlijke items op de planken te plaatsen. De zilverkleurige buizen zien er erg strak uit in tegenstelling tot de rest van het interieur. Zowel de houten planken en de ijzeren buizen geven de kamer een lichte uitstraling die niet rommelig of vol overkomt.
Deze oplossing op maat past perfect bij de afmetingen van deze ruimte. Door een oplossing op maat te gebruiken worden alle vierkante meters van deze ruimte volledig benut aan de hand van de wensen en eisen van de klant. De oplossing is gebaseerd op de RackBuddy Walk-Ín collectie.

Voor een persoonlijke interieur kun je planten en bloemen toevoegen. Het voegt een levendig gevoel toe aan de andere elementen in de opbergoplossing. Kies voor een cactus of een ander vetplantje voor gemakkelijk onderhoud. De planten helpen om een beter klimaat binnenshuis te creëren. De planten geven daarnaast een zacht contrast met onze zilverkleurige buizen.

The Botanist

Welkom bij de specialist in planten! Hier vind je een echte plantenliefhebber die beschikt over speciale vaardigheden om planten en groenten te laten groeien.

Lees verder

The Shoe Collector

Verzamelje sneakers en weet je alles over de nieuwe releases? Of heb je geen ruimte meerin je kast om je schoenen in op te bergen?

Lees verder

The Banker

We willen je van harte welkom heten in de ruime kledingkast van de bankier waar alles op zijn plaats ligt. Een kledingkast is essentieel in elke slaapkamer.

Lees verder

The Sommelier

Of je nu een wijnkenner bent of gewoon van een goede fles wijn houdt, dan vraag jezelf waarschijnlijk af hoe je al je kostbare flessen thuis kunt bewaren op een moderne manier die past bij je interieur.

Lees verder