Heb je inspiratie nodig voor hoe jij een RackBuddy kunt gebruiken in je slaapkamer? Lees vooral verder en bekijk hoe jij ruimte kunt besparen door een open garderobe te kiezen in plaats van een grote lompe kledingkast, en zie ook hoe anderen hun producten hebben gebruikt. 

De slaapkamer is meestal waar de garderobe is geplaatst en waar het meeste van jouw kleding is opgeborgen. Daarom is het essentieel om de juiste oplossing te vinden die ruimtebesparend is en waar jij jouw gehele garderobe kunt opbergen. Door te kiezen voor een open garderobe krijg je een ruimtebesparende oplossing die een overzicht geeft van je kleding, en hierdoor kun je kledingstukken niet meer vergeten die zomaar ergens liggen. 

Of je nu kiest voor onze inloopoplossing of je gaat voor een klassiek kledingrek, ze worden allemaal geleverd in een minimalistisch design met genoeg ruimte op de planken en aan de rekken voor jouw kleding. 

Er zijn naast de garderobe nog vele andere creatieve mogelijkheden om RackBuddy te gebruiken in de slaapkamer. Onze pins zijn perfect voor het ophangen van lampen naast het bed of als een unieke plantenhanger. Je kunt ook op de planken foto's, vazen en planten neerzetten of dozen op de bovenste plank. Als je een kleinere slaapkamer hebt, dan kun je overwegen of voor een plafond opbergoplossing te kiezen. Deze kunnen heel veel gewicht dragen en nemen geen ruimte in op de vloer. Bekijk hieronder en raak geïnspireerd door sommige klanten van ons.