Lukas De Vries

The Chef

Lukas De Vries

The Chef

Er wordt gezegd dat de keuken het hart is van elke woning. We geloven dat dit waar is, of het nu een grote of kleine keuken is. Het ontwikkelen van je keuken is meer dan alleen maar het uitkiezen van apparaten en kasten. Het is voornamelijk belangrijk dat het gebruiksvriendelijk is voor je gezin, je gasten en natuurlijk voor jezelf. Het interieur van een moderne chef kok bevat alles wat je nodig hebt om je keuken eruit te laten zien als het centrum van culinaire creativiteit en een ruimte waar je plezier hebt en geïnspireerd raakt. Door de rekken en houten planken die aan de muur zijn bevestigd wordt de ruimte en elke hoek van de keuken optimaal gebruikt.

Het industriële rek dat is gemaakt van zilverkleurige waterbuizen past perfect bij de donkere dennenhouten plank. Het is eenvoudig en elegant en neemt geen oppervlakte in op de vloer, het maakt optimaal gebruik van je ruimte, hoe klein je keuken ook is. Zet je potten en pannen neer op de plank met je favoriete kruiden aan de haken, hierdoor voeg je wat persoonlijks en gezelligs toe aan je keuken.

Het is belangrijk om wijn liggend te bewaren, de kurk wordt dan geweekt om uitdroging te voorkomen. Deze oplossing is perfect voor de wijnliefhebbers onder ons. Pronk met je wijncollectie met onze haken en pinnen, zodat het één geheel wordt met je interieur. De wijncollectie aan de muur geeft een gezellige en gastvrije sfeer en maakt het tegelijkertijd gemakkelijk om je gasten te verwelkomen en te bedienen.

Als je niet genoeg opbergruimte hebt in je kasten of lades dan zijn houten planken de juiste oplossing om je andere keukengerei op te bergen. Het geeft een praktische en gemakkelijke toegang tot borden of kopjes, maar het creëert ook een strakke en minimalistische uitstraling in de moderne keuken. De zilverkleurige ondersteuningen van industriële buizen voegen stijl en elegantie toe aan de moderne keuken.

The Banker

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Lees verder

The Architect

Droom je van een eigen creatieve ruimte? Raak geïnspireerd door de heldere en stijlvolle nis van de architect, die door de rustgevende kleurtinten en natuurlijk materialen wordt overheerst.

Lees verder

The Sommelier

Of je nu een wijnkenner bent of gewoon van een goede fles wijn houdt, dan vraag jezelf waarschijnlijk af hoe je al je kostbare flessen thuis kunt bewaren op een moderne manier die past bij je interieur.

Lees verder

The Botanist

Welkom bij de specialist in planten! Hier vind je een echte plantenliefhebber die beschikt over speciale vaardigheden om planten en groenten te laten groeien.

Lees verder