Camilla Smith

The Botanist

Camilla Smith

The Botanist

Welkom bij de specialist in planten! Hier vind je een echte plantenliefhebber die beschikt over speciale vaardigheden om planten en groenten te laten groeien. In deze woning zijn de planten binnen geplaatst voor een extra toevoeging. Planten in huis helpen je voor een betere energie en je kan je woning ermee inrichten. Je hebt geen groene vingers nodig om je woning te vullen met planten - laat je vooral inspireren.

De vele planten geven de donkere ijzeren buizen in je werkruimte een fijne uitstraling. De donker ijzeren buizen geven de lichte omgeving een ruwe en industriële uitstraling en vormen een contrast met het lichte hout. De buizen maken deel uit van onze Original Collectie en samen met onze Shelfie systeem ontstaat er een ruimte voor opslag. Planten, hout en ijzer zorgen voor een natuurlijk element in je werkruimte.

Of je nu zin hebt in het echte werk of je wilt graag bloemen van plastic, de groene tinten zien er prachtig uit in de moderne inrichting. Tegenwoordig zijn er prachtige neppe bloemen en planten die veel op echte bloemen en planten lijken. Door de vele mogelijkheden kan iedereen een beetje natuur in huis halen.

The Bohemian

De avontuurlijke bohemien wil je graag welkom heten in hun creatieve ruimte. Een woning dat wordt gekenmerkt door een onconventioneel interieur die beïnvloed is door artistieke en creatieve interesses.

Lees verder

The Shoe Collector

Verzamel je sneakers en weet je alles over de nieuwe releases? Of heb je geen ruimte meer in je kast om je schoenen in op te bergen?

Lees verder

The Chef

Er wordt gezegd dat de keuken het hart is van elke woning. We geloven dat dit waar is, of het nu een grote of kleine keuken is. Het ontwikkelen van je keuken is meer dan alleen maar het uitkiezen van apparaten en kasten.

Lees verder

The Architect

Droom je van een eigen creatieve ruimte? Raak geïnspireerd door de heldere en stijlvolle nis van de architect, die door de rustgevende kleurtinten en natuurlijk materialen wordt overheerst.

Lees verder