Veel meer

Dan een kledingrek

Maak kennis met RackBuddy

Veel meer

Dan een kledingrek

Maak kennis met RackBuddy

Ontmoet het team

Eddie Calvillo

Productie

Lars Petersen

Productie

Jerry Mawuena

Productie

Camilla Bader

PR & SoMe Manager
camilla@rackbuddy.dk


Monika Møller

Klantenservice manager
monika@rackbuddy.dk

Patricia Fuchs

Klantenservice & Verkoop - Duitsland
patricia@rackbuddy.de

Joséphine Lavigne

Klantenservice & Verkoop - Frankrijk
jl@rackbuddy.frMartin Qvist

Winkelmanager Kopenhagen
store@rackbuddy.dkLasse Nielsen

Eigenaar & oprichter
ln@rackbuddy.dk

Martin Heinze

Eigenaar & oprichter
mh@rackbuddy.dk

Christian Grønbech

Chief Marketing Officer
cg@rackbuddy.dk

Lees ons

Verhaal

RackBuddy is opgericht door Martin Heinze en Lasse Nielsen, twee dertigjarige Denen die er altijd van gedroomd hebben om een eigen bedrijf te creëren.

Hoe het begonnen is

Het is allemaal eind 2013 begonnen, toen Martin en Lasse hun eerste kledingrek bouwden in een kleine garage in Næstved, Denemarken. Martin was opzoek naar een stabiele, open garderobe opbergoplossing die aan te passen is, voor zijn nieuwe appartement. Maar hij kon helaas niets vinden. Alle bestaande mogelijkheden waren of niet stabiel of stijlvol. Daarom belsloten de twee eigenaren om zelf een kledingrek te bouwen. Ze waren allebei meer dan tevreden met het eindresultaat en besloten om meer kledingrekken uit waterbuizen te ontwerpen voor vrienden en kenissen. Ze hebben op dat moment net genoeg geld geinvesteerd voor het kopen van onderdelen en financieerden alle opkomende projecten met de winst.

Martin en Lasse kregen al snel in de gaten dat hun product potentie heeft en naarmate de vraag toenam, besloten ze om allebei fulltime aan dit project te gaan werken, zodoende is RackBuddy opgericht. Toen de website werd gelanceerd hebben ze nooit durven dromen van een eigen RackBuddy showroom twee jaar later.

Ons idee

RackBuddy is ontstaan door het idee dat een kledingrek een meubelstuk is naar de identiteit van de huiseigenaar.

Je kleding laat zien wie je bent. Het komt vaak voor dat je veel tijd, geld en aandacht besteedt aan de nieuwe kledingstukken in je garderobe. Waarom zou je ze dan verbergen in een kast en hierdoor vergeten? Waarom zou je ze niet laten zien en een deel uitlaten maken van je interieur? En waarom kies je wel voor mooie en stijlvolle tafels, stoelen en lampen die perfect in je woning passen, maar koop je een kledingrek meer voor een praktische reden?

We geloven dat het ontwerp van je garderobe en functionaliteit samen moeten gaan. Daarom bieden we jou een robuuste en stijlvolle garderobe opbergoplossing aan die een lange tijd meegaan en perfect jouw persoonlijke stijl en behoeftes ondersteunt.

Lees over

Onze waarden

De steunpilaren van ons bedrijf

We hechten waarde aan

originaliteit en de mogelijkheid om creatief te denken

We geloven dat iedereen een kans moet krijgen om een eigen identiteit te kunnen uiten. Daarom is ons doel niet alleen maar een meubelstuk te leveren, maar oom om het gemakkelijker te maken jezelf te zijn en een thuis te creëren hoe jij het maar wilt hebben. We weten hoe je een goed meubelstuk moet bouwen, maar het is aan jou om het persoonlijk te maken. Je kan daarom helemaal betrokken zijn tijdens het ontwerpproces van je kledingrek en garderobe opberoplossing. Dit maakt het voor ons mogelijk om een orgineel en uniek product te leveren dat persoonlijk voor jou is gemaakt. De ontwerpen van onze producten zijn alleen maar beperkt door jouw inbeeldingsvermogen. Only the sky is the limit!

We hechten waarde aan

Vriendschap en betrouwbaarheid

Get a RackBuddy for life! Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan en jouw dagelijkse leven gemakkelijker te maken, zoals een goede vriend. We streven ernaar om extra stabiele en robuuste opbergoplossingen te leveren, die jouw verwachtingen overtreffen tegen een betaalbare en eerlijke prijs.

We geloven in

Het concept van "hygge"

In het Deens betekent, hygge
de dagelijkse momenten zinvoller maken door het creëren van een knusse en gezellige sfeer en te genieten van een goed gezelschap om je heen. Daarom starten we al onze projecten met een positieve gedachte en een nuchter verstand. En omdat wij uit werelds gelukkigste land komen, weten we dat de meeste tijd thuis wordt besteed, de basis van geluk. Daarom is het ons doel om je te helpen met het creëren van een ruimte om tot rust te komen, te relaxen en te genieten van de kleine dingen in het leven.