Design. Build. Make it yours.

Je woning laat zien wie je bent. Je interieur laat je persoonlijk zien. Je kiest zelf welk meubelstuk waar komt te staan en hoe het gebruikt gaat worden. De meubels in jouw huis vertellen iets over jou tegen je familie en vrienden. 

Hier bij RackBuddy geven we je de mogelijkheid om een uniek interieur voor dagelijks gebruik te creëren die zijn glans niet verliest. De tijd voegt alleen maar persoonlijk toe. 

We ontwerpen meubelstukken voor elke kamer bij jouw thuis met de inspiratie die voornamelijk voortkomt uit de stadse levensstijl en het industriële New York loft stijl. Onze hoofdproducten zijn onze karakteristieke kledingrekken en rails gemaakt van waterbuizen. Al onze ontwerpen zijn stabiel en functioneel om te zorgen dat je het voor een lange tijd kunt gebruiken. 

We zorgen ervoor dat je precies de garderobe oplossing krijgt waar jij van droomt - of dit nu voor je huis, winkel, boutique of showroom is. Onze kledingrekken hebben een geweldige industriële en ruwe uitstraling die ook praktisch zijn. Je kunt in onze online shop kledingrek met schoenenplankhouten planken en nog veel meer terugvinden om al je overhemden en jurken in op te ruimen. Je kunt ze gebruiken in je slaap- of kleedkamer, maar ook in de ingang, de keuken of je woonkamer. Jij bepaalt waar het nodig is om ze te gebruiken. We hebben ook een kleine variatie van kledingrekken voor kinderen.

Met onze DIY solutions geven je de mogelijkheid om je eigen op maat gemaakt garderobe oplossing te creëren. Of het nu een enkele kledingstang is, of een volledige inloopkast of een schappensysteem - met onze hulp kun jij alles ontwerpen. We kunnen onze kledingrekken allemaal op maat maken, maar ook onze tafel frames gemaakt van waterbuizen. The only limit is your imagination!

Ontdek en vindt een buddy voor bij jouw thuis. 

DIY

We vinden het doe-het-zelf principe helemaal geweldig en we gaan graag een interieur uitdaging aan. We hopen dat jij je ook zo voelt! We vinden het erg belangrijk dat je zoveel mogelijk betrokken bent - of dat nu gaat om een kledingrek in elkaar te zetten of voor het hele ontwerpproces. 

STABIEL EN FUNCTIONEEL DESIGN

We ontwerpen onze producten gebaseerd op het idee dat een RackBuddy niet alleen maar een kledingrek is. Het is een meubelstuk dat je elke dag kunt gebruiken en die een lange tijd meegaat. Met onze karakteristieke elementen van donker ijzer en hun industriële uitstraling, onze kledingrekken kunnen gebruikt worden in elke kamer van je woning. Je kunt ze gebruiken voor het organiseren van je kleding, maar je kunt het ook gebruiken om het aan te kleden met lampen, planten of boeken. Eenvoudig en praktisch. 

STADSLEVEN 

We zijn gefascineerd door het moderne, stadsleven die gebaseerd is om jezelf te omringen van multifunctionele meubels om het gebruik van de beschikbare ruimte te vergroten. Deze manier van denken bij ons leidend tijdens het ontwikkelen van nieuwe producten of nieuwe interieurprojecten. We willen altijd de beste, meest inspireerde opbergoplossing voor bij jouw thuis ontwikkelen.